La Casa del Pare Coll

person Publicat per: CASA PARE COLL list A: Activitats El: comment Comentari: 0 favorite Hit: 1832

Des de fa uns mesos estem gaudint d’unes noves instal·lacions en un edifici annex a la casa natal del Pare Coll de Gombrèn. Comptem amb 15 noves habitacions de 2 a 4/5 persones amb un lavabo interior en cadascuna d’elles.

Una sala d’estar amb sofàs, televisió i màquina de cafè. Disposem d’una gran sala per a fer tot tipus d’activitats, reunions i formacions amb sortida al pati on hi trobem unes taules i bancs i un espai amb gespa que dóna joc a moments d’esbarjo o de tranquil·litat.

Altres serveis interessants són: una office amb nevera i microones per a preparar menjars freds, berenars, pica-pica, etc. i una petita sala amb rentadora i secadora per a poder fer bugada, si és necessari.

El menjador, amb capacitat per a 50 persones, tot i estar en l’edifici antic, també ha estat reformat, convertint-se en un espai més ampli i còmode. En aquest mateix edifici, comptem amb 16 habitacions dobles que conserven l’essència de la història de la casa amb lavabos compartits a cada planta. També hi trobem una sala àmplia i una altra enmoquetada per a activitats de ioga, relaxació, interioritat o similars.

Us esperem a totes i tots a gaudir de la vostra estada en grup a la Casa Pare Coll. Feu les vostres reserves i consulteu-nos totes les activitats, us atendrem gustosament a Gombrèn, al Pre-Pirineu de Girona.

Comentaris

No hi ha cap comentari

Deixa el teu comentari

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte Gener Febrer Març Abril Maig Juny Juliol Agost Setembre Octubre Novembre Desembre

Crear nou compte de client