Excursió al Santuari de Montgrony

person Publicat per: CASA PARE COLL list A: Estades i Excursions El: comment Comentari: 0 favorite Hit: 3616

Una preciosa excursió a realitzar a la zona de Gombrèn és la visita al Santuari de Montgrony. Amb el punt de sortida des de la mateixa casa del Pare Coll i amb una durada aproximada d’1h i 20 minuts, sense cap dificultat tècnica, arribem a un paratge alçat amb unes vistes espectaculars del Pedraforca i d’altres pics i serralades catalanes.

El santuari compta amb una hostatgeria amb el servei de restaurant on s’hi pot fer una pausa i degustar els plats típics del Ripollès. Des d’aquest punts s’ofereixen altres indrets interessants per completar la sortida: visita a l'ermita de la Mare de Déu de Montgrony i a la de St. Pere, al forat de St. Ou, al Dolmen de la masia dels Camps de Montgrony, el castell de Mataplana o més avall, ja a tocar de la carretera de la Pobla de Lillet, el gorg dels Banyuts. Un recorregut de natura entre boscos, plans, cingles i corriols, ple d’història i llegendes, i envoltat de parets que converteixen aquest indret en un lloc especial per als escaladors.

Montgrony

Comentaris

No hi ha cap comentari

Deixa el teu comentari

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte Gener Febrer Març Abril Maig Juny Juliol Agost Setembre Octubre Novembre Desembre

Crear nou compte de client