Activitat al Jardí Botànic de plantes medicinals de Gombrèn amb FEDAC Horta

person Publicat per: CASA PARE COLL list A: Tallers al Jardí Botànic El: comment Comentari: 0 favorite Hit: 3039

L’escola FEDAC Horta van venir el passat mes de juny al Jardí Botànic de Gombrèn, situat a pocs metres de la casa del Pare Coll, i varen realitzar diferents activitats englobades dins el treball de síntesi de final de curs.

En la visita guiada pel recinte van poder observar plantes, arbustos i arbres i van poder conèixer les seves propietats medicinals, els trets més característics i altres curiositats. En el sector de l’hort vàrem parlar de la meteorologia, del canvi climàtic, del cultiu ecològic, del compostatge, de la medicina natural així com de l’alimentació sana entre d’altres temes.

A nivell pràctic, vàrem tastar algun fruit, olorar algunes plantes i flors i vàrem fer un taller de reconeixement de plantes i fruits aromàtcs “a cegues”, a través de l’olfacte.

Si amb el vostre grup escolar voleu visitar el recinte del Jardí Botànic, contacteu amb CASA PARE COLL i us facilitarem tota la informació.

Jardi Botanic Visita Escolar

CASA PARE COLL Jardi Botanic Visita Escolar

CASA PARE COLL visita Jardi Botànic Gombrèn

CASA PARE COLL Visita Jardi Botanic Gombren Girona

Comentaris

No hi ha cap comentari

Deixa el teu comentari

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte Gener Febrer Març Abril Maig Juny Juliol Agost Setembre Octubre Novembre Desembre

Crear nou compte de client